Hitta tillbaka till dejtinglivet

Har du kommit ur ett långt förhållande eller av andra anledningar varit utanför dejtingleken, kan det kännas besvärligt och lite läskigt att ge sig ut igen. Då kanske de här tipsen är något för dig!

Har man inga singelkompisar eller känner ett par med singelkompisar, är det svårt att hitta en lämplig kandidat. Majoriteten av oss träffar våra partners genom vänner och bekanta. Har man inte det alternativet är nätet det bästa stället att vända sig till. Nätdejtning har tappat sin stigma och allt fler använder detta alternativ. Du har större chans att hitta en partner som delar dina åsikter och intresse när du har hela Sverige (eller hela världen) att välja bland.

Det första du måste göra är att välja en eller fler dejtingsajter. En del är gratis och andra kostar, så var medveten om att du kan få betala månadsavgifter för att få tillgång till alla funktioner på dejtingsajten. Tack vare nätdejtingens uppsving finns det massor med alternativ att välja mellan. Vissa är specifikt inriktade mot exempelvis ålder, inkomst, intressen eller vilken typ av dejting man söker. För att lättare komma igång finns det bra nätdejting tips att ta del av där ute. De kan hjälpa dig att hitta en lämplig sajt beroende på vad de har för utbud, pris och popularitet.

När du val gjort ditt val är det dags att skapa en lockande profil. Men kom ihåg att vara ärlig! Du vill ju locka personer som gillar det du gillar, inte det du låtsas gilla för att fler ska bli intresserad. På så sätt blir ingen lycklig. Försök att förmedla hur du är som person och var inte rädd att skriva mycket. Det kan vara svårt att förmedla hela sin personlighet och sitt liv på några få textrader.

Var inte rädd att ta kontakt. Sitt inte bara och vänta på att alla ska kontakta dig. Om du hittar någon som verkar intressant, våga skriva ett ”hej” och se om de också vill prata. Det är bara genom att försöka som du har chansen att lyckas!