Ett försök att sluta röka – prova e-cigg

Vi alla vet att rökning är dåligt för vår hälsa och ökar risken för flera sjukdomar. Många som vill sluta tycker att exempelvis nikotintuggummin inte passar då de saknar känslan av att röka. Om du har svårt att sluta röka så kan e-cigg vara ett bra alternativ för dig, då du fortfarande inhalerar rök men den är inte lika skadlig som tobak.

E-cigg

E-cigg är en förkortning för e-cigaretter och är ett populärt alternativ för människor som vill sluta röka. De innehåller inte samma skadliga ämnen som cigaretter och är dessutom tobaksfria. I dina e-cigg tillsätter du en vätska som blir förångad när den hettas upp. Det är den ångan du kan inhalera precis som du gör när du röker en vanlig cigarett. Den vätskan heter e-juice och kommer i flera olika smaker, både med och utan nikotin. Både e-cigg och e-juice kan köpas online.

En sluta-röka produkt

E-cigg är ett mycket bättre alternativ än klassiska cigaretter men det är inte nyttigt för din hälsa. De är klassade som en sluta-röka produkt och det är just det som de ska användas till. Om du inte röker vanliga cigaretter sedan tidigare så bör du inte heller börja röka e-cigg.