Allt för dig som använder e-cigaretter

E-cigaretter blir vanligare och vanligare. Många upplever e-cigaretter som ett hälsosammare alternativ till traditionell tobaksrökning. Du slipper dessutom tobaksröken och lukten som sätter sig på kläderna.

Fördelar med e-cigaretter

Fördelarna med att använda e-cigaretter jämfört med tobakscigaretter är många, här är några exempel:

E-cigaretter är bättre för kroppen

Jämfört med traditionella tobakscigaretter. Enligt studier kan vi se att mängden farliga ämnen i kroppen sjunker väldigt mycket när tobaksrökare byter till e-cigaretter. De amerikanska forskarna som utförde studien har kommit fram till att rökning av e-cigaretter är säkrare än vanliga cigaretter.

Ett bra alternativ för att sluta röka tobakscigaretter

E-cigaretter är ett bra alternativ för att sluta röka vanliga cigaretter. De är sannolikt 99 procent säkrare än tobakscigaretter. När du använder e-cigaretter andas du in ånga, jämfört med vanliga cigaretter där du drar i dig farlig tobaksrök. Det är just den farliga tobaksröken många vill slippa när de slutar röka, men ofta vill man behålla nikotinet. Med e-cigaretter kan du behålla nikotinet, men slipper tobaksröken!

Att köpa e-cigaretter

E-cigaretter och tillhörande e-juice finns att köpa på Vapify.

E-juice

E-juice är vätskan du laddar din vape eller e-cigarette med. Den kan du få i många olika smaker, med eller utan nikotin.