Vårträning utomhus

Det är dags att börja tänka på vårträningen om man inte redan gjort detta. Efter vintern är det många som längtar till att komma ut i vårvädret igen och uppleva allt vad det innebär. Här tittar vi på några populära träningsformer som passar riktigt bra till våren.

Är det något av de nedan som inspirerar träningssjälen kan man titta förbi lannasport.se och gå igenom de kläder och den utrustning som bäst lämpar sig träningsformen man är intresserad av.

Cykling

Cykling är en stor favorit i Sverige. Det finns mycket av vårt land man kan uppleva från sitsen av en cykel, även om man gör detta i träningssyfte. På sajten swedenbybike.com kan man hitta en rad cykelleder om man är ute efter att få se fantastisk natur samtidigt som man får sig lite träning. Vill man hellre satsa helt och hållet på träning till cykel kan man hitta bra träningsprogram på aktivtraning.se.

Inlines

Något annat som kan vara roligt för våren är att prova på inlines. Är det första gången kan man få några grundläggande tips från improveme.se om vad man behöver och hur man lär sig att åka utan att trilla. Som en träningsform är detta mycket roligt när man lärt sig tekniken. För lite mer effektiv träning på inlines kan man få tips from iform.se.

Löpning

Föredrar man dock att inte använda några redskap annat än fötterna är ju löpning den perfekta träningsformen. Det är enkelt att hålla en takt som passar en och man behöver inte lägga ut en massa pengar på utrustning. Ett par löparskor är egentligen allt som behövs för att först komma igång. Sajten alltomlöpning.se är fylld av tips om alla möjliga aspekter av denna träningsform.