Träna hemma eller på gym?

Att träna hemma eller på gym det är frågan? I dessa tider med en pandemi som finns utanför husknuten så kanske det är hemmaträning som gäller. I alla fall tills det lugnat sig en del med Covid-19 och vi slipper distansera oss till anda personer. 

För att träna hemma om man är van datt gå på ett gym kan vara problematiskt till en början. Se till att köpa hem det som behövs för enklare träningsformer. Det kanske inte behöver vara samma redskap som finns på gymmet utan det kan räcka med hopprep, pilatesboll och andra redskap som kan användas vid träning. Vill man verkligen satsa så kanske man kan avsätta ett helt rum till träning och köpa sig passande träningsmaskiner som löpband, träningsbänkar och annat som får plats.

Det kan vara regelbundenheten i din träning som är den viktigaste. Se till att du ett par dagar under veckan köra några ordentliga pass i hemmet. Om du har en övervåning så kan du nyttja trappen till diverse övningar. Huvudsaken är att du får upp din puls och svetten lackar. Övningar utomhus kan också fungera även om kylan börjar bita på. Skaffa hem något stort traktordäck som du kan tippa runt på bakgården. Det finns trevliga utomhusövningar som du kan passa på att göra under en power walk. Allt för att förbättra din kondition och styrka.