När hälsan sviktar

Livet ter sig olika för oss människor och ibland så kanske hälsan sviktar och gör att man varken kan ta hand om sig själv eller någon annan. Det kan vara mycket frustrerande då man är van att hålla i gång och helt plötsligt så sitter man där och blivit begränsad.

home cleaning

Som tur är så kanske det finns människor omkring dig som ställer upp för dig och hjälper dig med det ena och det andra. Återkommande saker som med städning så finns det möjlighet att anlita företag för just den tjänsten, kolla upp om det går att skriva avtal under en viss period för att du själv ska kunna komma i form och slippa ansträngningen med att städa ditt hem.

workout stretching

Det gäller att prioritera det som är viktigt i livet och ens egna hälsa är väl det viktigaste vi har. Ibland så kan det bli så att vi är så noga med att alla andra ska må bra så att vi glömmer bort oss själva. Visst det är viktigt att alla andra mår bra också men om vår egna hälsa sviktar så får vi svårt att hjälpa andra. Träning är bra för hälsan och det är viktigt att vi försöker hålla gång på ett eller annat sätt. Att börja med det lilla är en bra början.

När man väl känner att orken och konditionen kanske börjar komma tillbaka så kan man öka så sakteliga och träna lite mer, tänk dock på att känna efter hur mycket som du orkar och att du inte tränar för mycket. Låt det ta tid.