Nyårslöfte

Har du som många andra avgett nyårslöftet att börja träna? Då gäller det att ta tag i saker och ting, finns ingen anledning att vänta tills imorgon för att börja träning.

I dag så är det vanligt att man har ett stillasittande arbete och vad mer behöver man säga än att vi är i behov av att träna och röra på oss. Har du någon kamrat så kolla upp om tennis kan vara något för er, en timmes tennisspelande en kväll i veckan kan hjälpa dig att komma i gång. Hos Länna Sport hittar du bra racket för såväl nybörjare och de som spelat ett tag. Att spela i hop med någon god vän kan vara riktigt skoj.

Har du inte promenerat så mycket tidigare så lägg in rutiner att någon eller några kvällar i vecka gå promenader. Beroende på vilken kondition du är i så kan du börja med kortare promenader för att sedan utöka dessa. Välj en slinga som du känner att du orkar med och promenera i rask takt, allt eftersom kan du utöka slingan så att den blir längre.

Du kan också välja att gå på gym och gör detta till en vana. Börja med en dag i veckan och utöka allt eftersom du känner att du orkar mer. På gym så kan du hitta gruppövningar som passar för just dig. Det kan vara spinning eller annan gemensam träningsform. Prova och känn dig för vad som du känner är passande just för dig.